winklevoss
Cryptocurrency nieuws

Winklevoss Broers ondersteunen ETF voor Bitcoin

Cameron Winklevoss heeft aangegeven dat "Bitcoin [BTC] waarschijnlijk de kampioen op de lange termijn is" gedurende een Ask Me Anything (AMA) sessie op Reddit vandaag, 7 januari.

Beantwoorden van een onderzoek met betrekking tot de vraag of Bitcoin zijn nummer een instelling onder cryptocurrencies zal houden, Cameron onthulde zijn zelfverzekerde visie op de medaille, waarin staat dat "Bitcoin is absoluut de OG crypto! Het is moeilijk om netwerk-effecten te verslaan-- dus met betrekking tot 'moeilijk lening '(dwz winkel van waarde) Bitcoin is op de lange termijn hoogstwaarschijnlijk de winnaar.'

De broers Winklevoss hebben bovendien in de AMA van vandaag geclaimd dat ze "meer dan ooit toegewijd zijn om van een ETF [exchange traded fund] een feit te maken!"

Bij een extra factor in de discussie verklaarde Cameron's tweelingbroer Tyler:

"Ons bedrijf is van mening dat bitcoin beter goud kan zijn dan goud.Als we gelijk hebben, zal de marktkapitalisatie van Bitcoin na verloop van tijd zeker verder reiken dan de ~ 7 triljoen buck cap van goud."

Reagerend op een vraag over het relatieve belang van blockchain versus cryptocurrencies, specificeerde Tyler dat "de een niet zonder de andere kan bestaan. Een blockchain zonder crypto lijkt op het aanroepen van AOL the Web."

Bespreken van de langdurige capaciteit van zowel fiat als crypto uitwisselingen, Cameron wees erop dat momenteel fiat onramps essentiële crypto zijn, maar dat hij "een toekomst kan zien waarin alles (inclusief fiat) crypto is," de tweeling inpluggen " USD-back stablecoin, de Gemini buck (GUSD).

GUSD werd geïntroduceerd in september 2018, in overeenstemming met de goedkeuring van het New York Department of Financial Solutions (NYDFS). GUSD wordt naar verluidt gedekt door dollars van de Verenigde Staten die worden "aangehouden bij een financiële instelling in de Verenigde Staten en in aanmerking komen voor FDIC 'pass-through' aanbetalingsverzekering, op basis van geschikte beperkingen."

In juli hebben de Amerikaanse Securities en Exchange Payment (SEC) de aanvraag voor een Bitcoin ETF door de Winklevoss voor de 2e keer afgewezen. De eerste aanvraag van de broers voor een Bitcoin ETF werd in maart 2017 door de SEC afgewezen.

Bij het beschrijven van zijn beslissing stelde de Compensatie het probleem dat een substantieel deel van Bitcoin-handel plaatsvindt op "ongecontroleerde beurzen buiten de VS", naast de twijfels over een lage liquiditeit.

Laat een antwoord achter