Over ons

Bitcoinblog.nl is een nieuwsblog gemaakt door Jerry, Jules, Dennis en Jay.
4 toegewijd cryptocurrency enthousiasten met het doel om zo goed mogelijk
informatie te geven aan de mede bitcoin enthousiasten, maar ook de mensen die beginnen met cryptocurrency proberen wij van informatie te voorzien .

We willen de cryptowereld de serieuze, doordachte en het feitelijke nieuws geven
die de cryptotechnologie verdienen.

Wij geloven dat er een vraag is naar zorgvuldig geselecteerde en gecorrigeerde artikelen die zijn geschreven door professionals die zich houden aan de traditionele journalistieke ethiek.

We zullen afwijken van andere crypto nieuwsbronnen door zich te concentreren op kwalitatief hoogwaardige analysevormen, onderzoeksvormen, onderzoeksjoernalistiek, op- en penportretten,
met minder nadruk op nieuwsberichten. Onze missie is om hoge journalistieke normen te handhaven.

Naarmate we meer nieuws verzamelen, richten wij ons meer op crypto-grenzen binnen Europa en Noord Amerika maar ook de opkomende markten in het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Afrika.
Wij zijn van mening dat dit in de toekomst ook cruciale gebieden voor crypto-adoptie zijn die momenteel niet voldoende door de media wordt gedekt.

Namens Dennis, Jerry, Jules en Jay welkom op Bitcoinblog.nl

Mocht je interesse hebben om ons te ondersteunen met het schrijven van cryptonieuws neem dan contact met ons op hello[at]bitcoinblog.nl of vul onderstaand formulier in