bitcoin kopen gids

Bitcoin kopen introductie

De Bitcoin bestaat al sinds 2009. De koers is echter de laatste jaren zeer snel gestegen waardoor deze munt op het moment van schrijven ongeveer 4000€ waard is. Nu de munt zo vaak in het nieuws is willen er steeds meer mensen bitcoin kopen. Ben jij ook iemand die hier graag wil inspringen voor het te laat is? Lees dan deze uitgebreide gids.

Wat is het doel van deze ‘bitcoin kopen’ gids?

Het doel van deze gids is om iedereen die interesse heeft in bitcoin kopen, wegwijs te maken. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je dit kan doen. Wij willen je laten zien wat belangrijk is om te weten en waar je op moet letten.

Voor wie is deze gids?

In principe is deze gids zo simpel mogelijk geschreven zodat de informatie voor beginners duidelijk is. De meer ervaren cryptocoin experts weten al waar ze op moeten letten als ze bitcoin kopen en zullen dit stappenplan niet nodig hebben. Na het lezen van onze ‘guide’ ben je in staat om zelf bitcoins te kopen en geld te verdienen.

Waarom dit stappenplan?

We krijgen nog steeds op wekelijkse basis de vraag wat de beste handelsplatformen zijn. Of wat de beste bitcoin wallet is. Een overzicht van een aantal veel gestelde vragen::

  • Hoe weet ik of bitcoin kopen veilig is?
  • Waar kan ik bitcoin kopen met Ideal?
  • Kan ik bitcoin kopen met Paypal?
  • Welke bitcoin portemonnee is het beste?
  • Heeft het nog zin om zelf BTC te minen?
  • Is bitcoin kopen anoniem?

Het beantwoorden van al deze vragen kost veel tijd. Vandaar dat we een overzichtelijke gids hebben gemaakt zodat iedereen bitcoins kan kopen.

Stap 1 – Ga naar Bitonic
Bitonic is een Nederlands bedrijf waar je heel makkelijk bitcoin kan kopen met Ideal. Er zijn nog een paar alternatieven die net zo goed zijn. Er zijn echter ook een paar onbetrouwbare websites. Om te voorkomen dat mensen met een onbetrouwbaar bedrijf in zee gaan verwijzen wij door naar Bitonic. Zo weet je zeker dat je jouw bitcoins daadwerkelijk in bezit krijgt.

Stap 2 – Bepaal het gewenste bedrag
Geef aan hoeveel euro je wil omwisselen voor BTC. Er zal een zeer kleine commissie van afgaan (+- 1%). Deze commissie weegt makkelijk makkelijk op tegen het feit dat je geen ingewikkelde accounts hoeft aan te maken of documenten in te sturen.

Stap 3 – Waar moet het geld naartoe?
Je dient een adres in te voeren waar je de BTC naartoe wil sturen. Dit kan een adres zijn van een wallet of een handelsplatform. Heb je nog geen bitcoin wallet aangemaakt? Lees dan hier hoe je dat moet doen.

Stap 4 – Dat was het!
Binnen enkele minuten zal het bedrag op het door jou aangegeven adres staan. Zo simpel is het. Vanaf nu kan je gaan handelen of misschien laat je de munten gewoon staan om er op lange termijn winst mee te maken.

btc ideal online

Waarom Bitcoin kopen?

De kans is heel groot dat bitcoin en andere cryptocurrency een grote rol zullen spelen in de toekomst. Dat kan als valuta zijn maar ook als beveiliging van privacy gevoelige gegevens. Vandaar dat sommige experts van mening zijn dat de waarde van de bitcoin in de toekomst wel tot 8000 € kan stijgen. Toch blijft het een kwestie van speculeren. Investeer dan ook nooit zonder het besef dat je jouw geld ook kan kwijtraken. Ben je bereid om een gok te nemen, dan kan het wel eens heel snel gaan. Soms stijgt de koers met tientallen procenten op een dag. Dat is nog eens snel geld verdienen!